quinne fotoMijn naam is Quinne.

Deze website ben ik gestart omdat ik weet dat de innerlijke reis de mooiste reis van het leven is. Een reis waaraan je veel plezier kunt beleven maar die soms ook moeilijk, pijnlijk en wat eenzaam kan zijn. Ik hoop dat de mensen die deze website vinden er steun aan ervaren en weten dat ze niet alleen zijn.

Een aantal jaren geleden begon ik allerlei fysieke klachten te krijgen, diverse artsen en vele medicijnen konden me niet “beter” maken en het ging bergafwaarts met mij en mijn gezondheid. Ik had geen idee meer wie ik was en waar ik was. En vond mezelf ook niet zo aardig meer.

Van de ene op de andere dag besloot ik afscheid te nemen van een heleboel oude gewoontes. Stoppen met de bezoeken aan artsen, stoppen met medicatie, stoppen met een heleboel middelen waarmee ik mezelf troost gaf en waarvan ik dacht dat ik ze nodig had. Ik leef maar 1 keer dacht ik dan…en daar moet ik van genieten. Maar waar bleef dat genieten dan?

Ik begon me te verdiepen in wie ben ik en waar ben ik. Hoe zit ik in elkaar, hoe zit de wereld in elkaar, en hoe werken de wereld en ik samen?

Ik las hier veel boeken over en ging diverse cursussen volgen. In deze tijd kwam ik via de Sainto Daime kerk, die de Ayahuasca als sacrament gebruiken, voor het eerst in aanraking kwam met Ayahuasca. Er ging een wereld voor me open, ik kreeg contact met mijn innerlijke wijsheid en kon daardoor naar de kern van mijn problemen gaan.

De Ayahuasca heeft mij geholpen mijn problemen onder ogen te zien en op te lossen. Ik kon een beroep doen op mijn zelf genezend vermogen en mijn klachten verdwenen.

Ik heb innerlijke rust gekregen, zelfvertrouwen, kracht en weer opnieuw geleerd te genieten van het leven. En bovenal van mezelf en van het leven te houden. Bovendien heeft het mij geholpen bij mijn spirituele ontwikkeling en het zien van mijn missie hier op aarde.

Sinds enige tijd voel ik me door de Ayahuasca geroepen om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken ervaring op te doen met Ayahuasca ceremonies. Daarom ben ik met mijn beste vriend begonnen met Innerlijke-reis, Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spirituele groei, emotionele en fysieke heling. Ik nodig iedereen uit een kijkje op de site te nemen: http://www.innerlijke-reis.nl

Naast het begeleiden van Ayahuasca ceremonies ben ik werkzaam in de psychiatrie als verpleegkundige. Het is een bijzondere combinatie van twee werelden. Ik zie dat er zoveel andere mogelijkheden zijn voor heling en genezing helaas liggen deze twee werelden nog erg ver uit elkaar. Het is mijn grootste wens bij te dragen meer mensen bewust te maken van wat er allemaal mogelijk is om jezelf te helen en plezier te hebben in het leven. De zin van het leven is zin in het leven!

Hartelijke groet,

Quinne

Advertenties